11. SAJAM OBRAZOVANJA NOUFEST U ČETVRTAK I PETAK U ĆUPRIJI

 11. SAJAM OBRAZOVANJA NOUFEST U ČETVRTAK I PETAK U ĆUPRIJI

foto: arhiva

Jedanaesti Regionalni sajam obrazovanja – NOUFEST 2023 održava se 16. i 17. Marta, u Hali sportova “ADA” u Ćupriji, u organizaciji regionalnog tima podrške za nauku, obrazovanje i umetnost, NOU tima. Ovo je po broju izlagača jedan od najvećih sajmova obrazovanja u zemlji. Ulaz za sve posetioce biće slobodan, a za organizovane posete učenika iz Paraćina i Jagodine obezbeđen je besplatan prevoz autobusima Eurolina.

U skladu sa dobro poznatom tradicijom, prvi sajamski dan rezervisan je za predstavljanje fakulteta i visokih škola, a ciljna grupa su učenici i nastavnici završnih razreda srednjih škola, dok će drugog dana manifestacije svoju priliku za prezentaciju imati srednje škole iz regiona i specijalizovane srednje škole iz cele Srbije, gde bi posetioci bili učenici i nastavnici osmog razreda osnovnih škola.

foto: arhiva

Zainteresovanim posetiocima biće dostupne detaljne informacije koje im mogu pomoći pri upoznavanju sa programom i načinom rada željenih škola i fakulteta. Izlagači na sajmu će, sa druge strane, imati mogućnost da ostvare neposredni kontakt sa potencijalnim studentima i njihovim roditeljima.

Prethodeći donošenju velike i važne odluke o izboru buduće profesije i karijere, sajam obrazovanja je odlično mesto za prikupljanje važnih informacija. Pored toga, dostupnost svih informacija na jednom mestu donosi značajnu finansijsku uštedu za roditelje budućih studenata iz Pomoravlja, obzirom da su svi sadržaji na sajmu besplatni.

kažu organizatori iz NOU tima.

Sve sajamske aktivnosti na NOUFEST 2023 održavaće se u vremenu od 10 do 16 sati.

foto: arhiva

Povezane objave