474 NA 3030 – MLADOM PARAĆINCU ALEKSANDRU NEOPHODNA OPERACIJA ZA KOJU JE POTREBNO SKORO MILION DINARA

 474 NA 3030 – MLADOM PARAĆINCU ALEKSANDRU NEOPHODNA OPERACIJA ZA KOJU JE POTREBNO SKORO MILION DINARA

foto: Fondacija Budi human

Aleksandru Petroviću (2007) iz Klačevice kod Paraćina hitno je potreban novac za operaciju kojom će biti obuhvaćene obe noge – medicinska intervencija na obema natkolenicama i levom kolenu moraju biti urađene u privatnoj klinici, što će, po predračunu, koštati 955.800 dinara.

Fondacija Budi human

Aleksandru je odmah po rođenju ustanovljena dijagnoza Artrogriposis (Q74.3 Arthrogryposis multiplex congenita) – urođena ukočenost više zglobova u savijenom položaju, a lečenje je odmah po rođenju započeto u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Beogradu.

Od tada je imao više operacija u državnim i privatnim zdravstvenim ustanovama, od kojih su tri uspešno obavljene (operacije levog stopala, levog i desnog kuka), a ponovno operativno lečenje kolena planirano je sa navršenih 16 godina. Sada je došlo vreme za novu operaciju. S obzirom da je i ova operacija planirana u privatnoj bolnici neophodna su finansijska sredstva koja Aleksandrova porodica nije u mogućnosti samostalno da obezbedi. Neophodni smo mu svi mi, a novac možete donirati slanjem SMS poruke sa brojem 474 na 3030, ali i uplatama na sledeće račune:

screenshot: Fondacija Budi human

Aleksandar je veliki je optimista, a najveća želja mu je da prohoda kako bi normalno mogao da obavlja svoje svakodnevne aktivnosti. Neophodno je što pre obezbediti sredstva i za ovu operaciju kako bi Aleksandar dobio šansu da hoda normalno kao i sva druga deca.

POMOZIMO ALEKSANDRU DA NAPOKON SIGURNO KORAČA!

Povezane objave