Bez golova na Gradskom stadionu, zeleno-beli pružili podršku Dukiću

 Bez golova na Gradskom stadionu, zeleno-beli pružili podršku Dukiću

foto: J.P.

Nije bilo golova u poslednjoj utakmici jesenjeg dela sezone u kojoj su se na Gradskom stadionu sastali paraćinsko Jedinstvo i Rembas iz Resavice. Najbolja šansa za zeleno-bele desila se negde u 83. minutu kada je Milenović pogodio stativu. Fudbaleri Jedinstva na teren su izašli noseći majice sa natpisom „Dukiću uz tebe smo“, čime su pružili podršku Dušku Dukiću, članu kluba koji je zadobio povrede tokom utakmice u Jagodini.

To je naš veliki prijatelj koji je dosta uložio u ovaj klub i mi smo svi uz njega. Želimo mu što brži oporavak i da nam se vrati što pre.

rekao je Stefan Stanisavljević, fudbaler FK Jedinstva

Komentarišući meč protiv Rembasa, strateg Jedinstva istakao je da su svi u timu bili svesni da će nakon dešavanja u prošlom kolu ova utakmica biti jako teška:

Imali smo tešku nedelju, bukvalno smo odradili samo jedan trening. Svi znaju šta se zbilo prošle nedelje, tako da ekipa nije bila ni psihički spremna. Osim toga, tri standardna igrača nisu imala pravo da igraju, tako da – kratka klupa, rotacija i na kraju 0:0.

objašnjava Đorđe Zlatanović, trener FK Jedinstva.

Paraćinci ovaj deo sezone završavaju sa 24 osvojena boda i skorom od 6 pobeda, 6 remija i 3 poraza. Od samog starta, zeleno beli su imali burnu polusezonu, a trener Zlatanović je ovako prokomentarisao dosadašnji tok takmičenja:

3 promene trenera, dosta problema sa povredama, kao i ovo na kraju što se desilo…Tako da, baš teška sezona, dobro će nam doći sad pauza posle ove utakmice.

kaže Zlatanović.

Stanisavljević je mišljenja da je s obzirom na probleme, Jedinstvo dobro završilo polusezonu, ali se nada da će u nastavku takmičenja ipak biti bolje.

Na početku smo dobili prve tri utakmice, to je bilo dobro po ekipu, ali posle toga smo imali neke probleme „vanfudbalske“. Na kraju, dobro smo završili polusezonu, ali ćemo se ubuduće truditi da ostvarimo još bolji rezultat. Trenutne ambicije kluba su da se smiri situacija s obzirom na prethodna dešavanja. Sačekaćemo, odmorićemo jedno mesec – mesec i po dana, pa ćemo da vidimo šta dalje. Imamo dosta mladih, ambicioznih igrača, najvažnije je da ekipa ostane na okupu, da svi i dalje budu u klubu.

zaključio je Stefan Stanisavljević, fudbaler FK Jedinstva.

Povezane objave