Dajte detetu priliku da upiše najbolju srednju školu

 Dajte detetu priliku da upiše najbolju srednju školu

Nije jednostavan period pred učenicima osmog razreda, kao ni pred njihovim roditeljima. Treba odabrati srednju školu, a zatim se i pripremiti za maturski ispit i naravno položiti ga. Ali sve to uopšte ne mora da bude tako komplikovano, budući da Srednja medicinska i IT gimnazija Kragujevac – izdvojeno odeljenje u Jagodini vrši upis prve generacije svojih učenika u akreditovanoj školi, koja se nalazi u Jagodini, ulica Trepčaninova br. 1. 

Osim mogućnosti da upišu obrazovni profil, četvrti stepen srednjeg obrazovanja, medicinska sestra – tehničar iz područja rada Zdravstvo i socijalna zaštita, učenicima se nudi i opcija da upišu i obrazovne profile za četvrti stepen tehničar drumskog saobraćaja iz područja rada Saobraćaj i muzički izvođač, četvrti stepen srednje muzičke škole. 

Pored toga što vodi računa o kvalitetu nastavnog i stručnog kadra, Srednja medicinska i IT gimnazija i te kako vodi računa i o opremljenosti prostora, imajući u vidu da se radi o srednjoj stručnoj školi. Zato i ne čudi što se prostorije, koje se nalaze u ulici Trepčaninova broj 1 u Jagodini mogu pohvaliti savremenom opremom najnovije generacije, što učenicima omogućava nebrojene mogućnosti. Isto tako ova škola vodi računa i i odabiru poslovnih partnera, sa kojima ostvaruje saradnju u vezi sa praktičnom nastavom koja je predviđena programom za konkretne obrazovne profile. 

Srednja medicinska i IT gimnazija Kragujevac je od strane nadležnih priznata obrazovna ustanova u našoj zemlji. Navedena škola pored sedišta u Kragujevcu, ima svoja izdvojena odeljenja i u 6 gradova širom Srbije – Beograd, Novi Pazar, Valjevo, Kruševac, Užice i od novembra 2021.godine i Jagodina. Učenici će po završetku svog školovanja u okviru konkretnog obrazovnog profila dobiti akreditovanu diplomu o stečenom srednjem obrazovanju, koju će kasnije moći i da upišu u svoj radni dosije, kako bi dokazali stepen svog obrazovanja. 

Osim putem telefona 069 30 90 585, roditelji ili staratelji deteta mogu da izvrše prijavu i putem mejl adrese jagodina@itgimnazija.edu.rs

Imajte na umu da je broj mesta ograničen i rezervišite mesto za vaše dete na vreme! Pružite mu šansu da uči od najboljih!

Povezane objave