Deca samohranih roditelja dobila Svetosavske paketiće

 Deca samohranih roditelja dobila Svetosavske paketiće

Čak sedamdesetoro dece čiji su roditelji samohrani dobilo je sinoć paketiće povodom praznika Sveti Sava. Paketiće je u saradnji sa kompanijom Kromberg & Schubert obezbedilo Udruženje samohranih roditelja “Dečija sreća” iz Paraćina.

Paketići su donacija kompanije Kromberg & Schubert, a ova akcija pokazuje da naše udruženje stalno misli na najmlađe. Do sada smo kroz projekte usrećili mnogo mališana i podarili im putovanja sa obilascima, paketiće, školski pribor, radionice…tako ćemo nastaviti i u budućnosti, a ja pozivam sve ljude dobre volje i one spremne da pomognu i da se uključe u rad udruženja. Dobro bi nam došla pomoć i u vidu ideja i donacija bilo koje vrste – od finansijskih do namenskih i ciljanih, jer se bavimo jednom od najosetljivijom grupom samohranih roditelja.

istakla je Vanja Jovanović, predsednica UG Dečija sreća.

Udruženje Dečja sreća nastoji da poboljša kvalitet života najmlađim Paraćincima koje odgajaju samohrani roditelji, istovremeno pružajući i roditeljima podršku i poruku da u svom najvažnijem životnom zadatku – odgajanju deteta – nisu sami. I za 2023. godinu udruženje planira brojne aktivnosti usmerene ka mališanima iz naše opštine.

Povezane objave