Dukić: „Dobio sam pesnicu u glavu, predsednik GFK Jagodine me je šutirao po glavi i stomaku“

 Dukić: „Dobio sam pesnicu u glavu, predsednik GFK Jagodine me je šutirao po glavi i stomaku“

Na meču između GFK Jagodine i paraćinskog Jedinstva u okviru 14. kola Srpske lige Istok koji su obeležili sukobi i petnaestominutni prekid utakmice, predstavnik Jedinstva Duško Dukić zadobio je fizičke povrede nakon što je u 82. minutu sa stadiona udaljen u tunel. Sportski portali preneli su vest da je „brutalno pretučen predsednik FK Jednistva“, ali je istina da je Dukić koji je zadobio povrede član UO kluba i zvanični predstavnik kluba na odigranoj utakmici. Za lokalni.rs dao je izjavu o nedavnim događajima:

Ušao sam u tunel na stadionu, pošto me je sudija udaljio sa utakmice, da bi sa tribina sišao predsednik FK Jagodina i predsednik FSPO Vladica Milanović sa obezbeđenjem i sa direktorom mlađih kategorija Srđanom Lukićem i pomoćnim trenerom koji je provocirao tokom cele utakmice. Osam ljudi me je bukvalno kroz vrata izbacilo sa stadiona. U jednom trenutku, Srđan Lukić me je udario pesnicom u glavu otpozadi. Pošto sam pao, Vladica Milanović me je više puta udario nogom u glavu i u predelu stomaka i pluća, zatim me je udarao pomoćni trener, kao i sam Milanović. Obezbeđenje je sve vreme stajalo na vratima i nisu dali nikome da uđe i spreči sukob. Šutirali su me više od tri minuta. Zbog zadobijenih povreda – preloma rebara i pucanja plućne maramice trenutno se nalazim u bolnici u Jagodini.

izjavio je Duško Dukić.

Dukiću je pored ovih, konstatovano još sitnijih telesnih povreda. Prema njegovim rečima, policija je upućena u ovaj slučaj i uzete su izjave aktera. Da podsetimo, Duško Dukić je tokom svoje fudbalske karijere nosio i dres Jagodine.

Povezane objave