Filmske projekcije u paraćinskom Pozorištu

 Filmske projekcije u paraćinskom Pozorištu

foto: Kulturni centar Paraćin

Najnoviji film o Betmenu paraćinskoj publici biće prikazan 15. i 16. marta Pozorištu. Oba dana projekcije su zakazane za 20h.

Nakon godina lutanja ulicama Gotama, i sa tek nekoliko pouzdanih saveznika – usamljeni osvetnik postaje jedino utelovljenje pravde među svojim sugrađanima. Kada Gotamovu elitu napadne sadistički ubica, niz zagonetnih tragova vodi najvećeg istražitelja podzemlja u najmračniju avanturu do sada.

U režiji Meta Rivsa, novi film donosi brojne poznate negativce koji dobijaju mračni novi izgled. Paul Dano glumi Ridlera, Zoe Kravic je Žena mačka, a neprepoznatljivi Kolin Farrel pojavljuje se u ulozi zloglasnog Pingvina.

Glumci: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, Peter Sarsgaard.

Osim Betmena, Paraćinci će naredne nedelje ponovo imati priliku da pogledaju domaći film Leto kada sam naučila da letim”. Ovaj film biće prikazan 15. i 16. marta u terminima od 16h i 18h.

Dvanaestogodišnja Sofija (Klara Hrvanović) mašta o kampovanju sa ekipom i svom prvom poljupcu. Ipak, primorana je da letovanje provede u trošnoj porodičnoj kući na Hvaru, sa svojom pomalo napornom bakom Marijom (Olga Odanović) i luckastom baba-tetkom Luce (Snježana Sinovčić).
Bez društva, dometa i interneta, Sofijin odmor je krajnje monoton, ali tu monotoniju ubrzo zamenjuju brojne avanture.

Glumci: Klara Hrvanović, Olga Odanović, Snježana Sinovčić, Žarko Laušević.

Ulaznice za oba filmska ostvarenja koštaju 350 rsd. Broj telefona blagajne Pozorišta za informacije: 035/ 563-343.

Povezane objave