Filmske projekcije u paraćinskom Pozorištu

 Filmske projekcije u paraćinskom Pozorištu

foto: Kulturni centar Paraćin

Najnoviji film o Betmenu paraćinskoj publici biće prikazan danas i sutra u Pozorištu. Oba dana projekcije su zakazane za 20h.

Nakon godina lutanja ulicama Gotama, i sa tek nekoliko pouzdanih saveznika – usamljeni osvetnik postaje jedino utelovljenje pravde među svojim sugrađanima. Kada Gotamovu elitu napadne sadistički ubica, niz zagonetnih tragova vodi najvećeg istražitelja podzemlja u najmračniju avanturu do sada.

U režiji Meta Rivsa, novi film donosi brojne poznate negativce koji dobijaju mračni novi izgled. Paul Dano glumi Ridlera, Zoe Kravic je Žena mačka, a neprepoznatljivi Kolin Farrel pojavljuje se u ulozi zloglasnog Pingvina.

Glumci: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, Peter Sarsgaard.

Osim Betmena, Paraćinci će danas i sutra ponovo imati priliku da pogledaju domaći film Leto kada sam naučila da letim”. Ovaj film biće prikazan u terminima od 16h i 18h.

Dvanaestogodišnja Sofija (Klara Hrvanović) mašta o kampovanju sa ekipom i svom prvom poljupcu. Ipak, primorana je da letovanje provede u trošnoj porodičnoj kući na Hvaru, sa svojom pomalo napornom bakom Marijom (Olga Odanović) i luckastom baba-tetkom Luce (Snježana Sinovčić).
Bez društva, dometa i interneta, Sofijin odmor je krajnje monoton, ali tu monotoniju ubrzo zamenjuju brojne avanture.

Glumci: Klara Hrvanović, Olga Odanović, Snježana Sinovčić, Žarko Laušević.

Ulaznice za oba filmska ostvarenja koštaju 350 rsd. Broj telefona blagajne Pozorišta za informacije: 035/ 563-343.

Povezane objave