Filozof sa Wall Street-a o veštačkoj inteligenciji u ekonomiji pod kupolom RISC-a

 Filozof sa Wall Street-a o veštačkoj inteligenciji u ekonomiji pod kupolom RISC-a

foto: RISC Paraćin

Regionalni inovacioni start-ap centar najavio je predavanje Vladimira Đukanovića, istaknutog biznismena i renomiranog filozofa koji se bavi veštačkom inteligencijom. Događaj je zakazan za petak 10. novembar počev od 18h, pod kupolom RISC-a.


Vladimir Dukanović, popularno nazvan filozofom sa Wall Street-a, osim što je postigao izvanredan uspeh u poslovnom svetu, takođe se istakao kao popularni govornik na društvenim mrežama, podkastima i raznim konferencijama posvećenim savremenom poslovanju. Njegovo predavanje na temu ‘Veštačka Inteligencija u ekonomiji’ obećava da će biti inspirativno i edukativno iskustvo za sve prisutne.

Jedinstvena kombinacija biznis iskustva i filozofske dubine čini Vladimira posebno atraktivnim kako za mlade ljude koji žele da nauče i rastu, tako i za već afirmisane pojedince koji tragaju za novim perspektivama i boljim razumevanjem veštačke inteligencije. – kažu iz RISC-a

Ulaz je besplatan, ali broj mesta je ograničen. Da biste obezbedili svoje mesto, potrebno je da se prijavite putem mejla risc.paracin@gmail.com.

Povezane objave