Javna rasprava povodom predloga novog plana područja za zaštitu otvorena do 17. oktobra

 Javna rasprava povodom predloga novog plana područja za zaštitu otvorena do 17. oktobra

Udruženje „Pridruži se“ poziva sve zainteresovane da učestvuju u javnoj raspravi povodom nacrta (predloga) novog plana područja za zaštitu po Zakonu o zaštiti prirode na teritoriji Opštine Paraćin koji će predložiti nadležnim institucijama. Javna rasprava trajaće do 17. oktobra, a iz udruženja su na svojoj fejsbuk stranici obavestili zainteresovne na koji način mogu učestvovati idavati predloge:

Gde se može videti novi plan?

Predlog novog plana možete pronaći na našoj internet strani www.pridruzise.rs u odeljku „Zaštita prirode“ u poglavlju „10 – Predlog zaštićenih područja za novi Prostorni plan Opštine Paraćin – za javnu raspravu“ (https://pridruzise.rs/10-javna-rasprava-predlog…/)

Kako možete poslati predlog ili komentar?

Predlog ili komentar možete dostaviti upisivanjem komentara ispod objave na našoj FB strani ili korišćenjem forme za kontakt na našoj internet strani www.pridruzise.rs u odeljku „Zaštita prirode“ poglavlje „08 – PREDLOZI GRAĐANA – JAVNA RASPRAVA“ (https://pridruzise.rs/08-predlozi-gradana/)

Do kada se mogu dostaviti predlozi?

Komentare i predloge možete dosaviti do ponedeljka 17. oktobra 2022. godine u 12h kada će javna rasprava biti zaključena.

Učestvujte u javnoj raspravi, pridružite nam se u zaštiti prirode Paraćina! – poručuju iz udruženja Pridruži se.

Ovaj tekst je plaćeni sadržaj. Projekat finansira Evropska unija kroz program EU za tebe.

Povezane objave