Jedinstvo danas protiv zonaša, na Borcu srpskoligaški okršaj pred početak prvenstva

 Jedinstvo danas protiv zonaša, na Borcu srpskoligaški okršaj pred početak prvenstva

Samo nedelju dana ostalo je do početka nove sezone u Srpskoj ligi Istok u kojoj će Paraćin, za razliku od prošle godine, imati dva predstavnika. Važan deo priprema za prvenstvo čine prijateljske utakmice, a danas će ih biti i na Gradskom i na stadionu kraj Staklare.

Jedinstvo će svoj pripremni meč u 18h igrati protiv Orlova iz Jasenova, ekipe koja je proteklu sezonu u Zoni Zapad završila na 6. mestu. Najavljivane kadrovske promene u redovima zeleno-belih rezultirale su postavljanjem Petra Jokića za novog sportskog direktora FK Jedinstva, kako je odlučeno na jučerašnjem Upravnom odboru kluba. Iako su po završetku sezone ostali bez šefa struke, fudbalere Jedinstva će najverovatnije i tokom ove sezone sa klupe predvoditi Đorđe Zlatanović.

Povratnik u srpskoligaško društvo, FK SFS Borac danas će na svom stadionu ugostiti ekipu GFK Dubočice, šestoplasiranu na kraju sezone 2021/2022 u Srpskoj ligi Istok. Ovaj meč koji počinje u 18h, biće za Staklarce generalna proba pred prvenstvo koje startuje u subotu 13. avgusta.

arhiva
arhiva

Kako su izgledale pripreme SFS Borca za novu sezonu, kakva su očekivanja Zorana Terzića, šefa stručnog štaba Staklaraca u predstojećoj sezoni Srpske lige, možete videti u prilogu sa početka priprema:

Povezane objave