Jedinstvo nanizalo treću pobedu, Dukić se oprašta od zeleno-belih

 Jedinstvo nanizalo treću pobedu, Dukić se oprašta od zeleno-belih

Fudbaleri Jedinstva na domaćem terenu su savladali OFK Brzi Brod i slavili rezultatom 2:1. Golove za zeleno-bele postigli su Anđelković i Radovanović. Jedinstvo u prva tri kola Srpske lige Istok ima maksimalan učinak od tri vezane pobede.

Ovo se od nas očekivalo, naporno smo trenirali. Ekipa je odlična, prezadovoljan sam.

ovako je meč prokomentarisao najmlađi igrač domaćeg tima, Milan Jovanović

S obzirom na to da FK Jedinstvo u ovom trenutku nema trenera, ekipu je predvodio Duško Dukić.

Prvo poluvreme mogu slobodno da kažem da smo igrali bolje, dali gol, imali još par šansi. U drugom poluvremenu se prvih 15 minuta nismo baš snašli ali od ’70 kad smo izvršili neke izmene, na kraju dali i taj gol i ostvarili pobedu. Hteo bih da čestitam ovim momcima koji zaslužuju svaku pohvalu, nisu 4 meseca primili platu a nisu propustili nijedan trening. Jedno veliko bravo za njih.

kaže Dukić.

„Okarakterisan sam kao sportski kriminalac“

Dojučerašnji sportski direktor potvrdio je da više nije na funkciji i da će se najverovatnije u narednom periodu odmoriti od fudbala.

Pojedini me predstavljaju kao nekog ko je sportski kriminalac i ima problema sa zakonom što nije istina. Čak prema nekim informacijama koje sam dobio od bivšeg predsednika kluba, tako me je okarakterisao predsednik opštine. Došlo je naređenje da ja mogu da budem u klubu ali indirektno, sa strane, a ja ne želim da se krijem jer znam da sam ispravan i koliko sam energije uložio u ovaj klub tako da odlazim čistog obraza.

napominje Dukić.

Sa druge strane, novi predsednik FK Jedinstvo Aleksandar Jovanović kaže da nema saznanja o tome zašto kasni isplata novca klubu od strane opštine, ali napominje da ima punu podršku lokalne samouprave i da Jedinstvo čekaju bolji dani.

Ja sam do juče bio trener mlađih kategorija i još uvek nemam zvaničnu informaciju zbog čega i zbog koga je do toga došlo, ali nadam se da će to vrlo brzo biti izmireno i napominjem da iza nas stoji lokalna samouprava, opština i predsednik opštine.

ističe Jovanović.

Novi predsednik zadovoljan je prikazanom igrom zeleno-belih na Gradskom stadionu:

Dali su sve od sebe, borili se za svaku loptu. Utakmica je bila dosta dinamična, ja mislim da smo mi ipak malo bolje odigrali i pripremili meč.

U narednom kolu Jedinstvo će gostovati ekipi Vlasina iz Vlasotinca. U ovom trenutku nije poznato ko će ubuduće biti trener paraćinskog srpskoligaša.

Povezane objave