Jelenić: Ekipe zimske službe non stop mobilne

 Jelenić: Ekipe zimske službe non stop mobilne

foto: screenshot https://www.facebook.com/JKPparacin

Ekipe zimske službe Javnog komunalnog preduzeća Paraćin od sinoć, po nalogu Direkcije za izgradnju, rade na raščišćavanju puteva na teritoriji paraćinske opštine. Prema rečima Marka Jelenića, v.d. direktora JKP-a, sinoć je akcenat pre sveg stavljen na takozvana gornja sela u opštini:

To su Stubica, Zabrega, pa i Popovac nam je tu, onda idemo ka Buljanu i Gornjoj Mutnici, posle toga išli smo i do Izvora. To je taj neki prvi prioritet, zatim ova druga strana – Mirilovac, Plana gde isto bude kritično. Takođe, čistili smo put kroz Lešje, pokušavamo sad da dođemo do manastira, nismo još uvek uspeli jer je veliki uspon. Nakon ovih mesta gde je najkritičnije, ide se naravno i u prekomoravska sela. Mi smo sinoć posipali materijal, a ujedno krenuli i sa čišćenjem. E sad, pošto je sneg napadao tokom noći, intenzivirali smo čišćenje po selima.

kaže Jelenić.

Ekipe su noćas obišle i gradske raskrsnice, gde je posipana so.

U gradu smo pošli sa traktorima – imamo ih tri na terenu. Čistimo ulice prvog prioriteta i pešačke staze. Bacana je i tu sinoć so, na raskrsnicama, mostovima, pešačkim prelazima. Svuda gde do sad nismo stigli, stići ćemo u toku dana, bićemo non stop mobilni.

ističe v.d. direktora JKP Paraćin.

Prema trenutnoj prognozi, u popodnevnim časovima očekuje se smanjeni intenzitet padavina, ali će uslova za padavine biti i narednih dana.

Povezane objave