Konvencija koalicije SPS-JS u paraćinskom Pozorištu

 Konvencija koalicije SPS-JS u paraćinskom Pozorištu

Konvencija izborne liste “Ivica Dačić – Premijer Srbije” koalicije -Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) i Zeleni Srbije održana je večeras u paraćinskom pozorištu. Konvenciji su prisustvovali potpredsednik SPS-a Branko Ružić i predsednik Jednstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Na konvenciji su se okupljenima najpre obratile kandidatkinje za narodne poslanice – članica SPS-a Nevena Ljutić i članica JS Suzana Aranđelović, a potom i prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić, kao i narodni poslanik skupštine Srbije Dragan Marković Palma.

Dragan Marković Palma rekao je da koalicija SPS-JS-Zeleni Srbije na ove izbore izlazi sa izveštajem o radu:

A kada je u pitanju izveštaj o radu Paraćinaca, vi znate da Paraćinci idu na ekskurziju u Jagodinu, a imate turističke potencijale. Znači mi moramo da pomognemo Paraćinu i da prenesemo znanje, da zajednički radimo u interesu građana Paraćina. Da se malo više sredi, da građani ne plaćaju autobusku kartu kao u Jagodini, da deca idu na more besplatno i to je naš program. Kada su u pitanju predsednički izbori, mi pozivamo naše građane da glasaju za Aleksandra Vučića, smatramo da je on dobro radio i Ivica Dačić premijer. To je tandem koji je neophodan u ovom vremenskom periodu imajući u vidu događaje u svetu.

rekao je Dragan Marković Palma.

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i potpredsednik SPS-a Branko Ružić rekao je da očekuje dobre izborne rezultate kako narepubličkom nivou, tako i u Pomoravlju.

Koalicija SPS-JS i Zeleni Srbije ima taj kadrovski potencijal koji može da odgovori na sve izazove u svim sferama društvenog razvoja bitisanja. Očekujemo da Ivica Dačić zaista bude premijer Srbije, ne zbog Ivice Dačića, ili SPS-a, ili Jedinstvene Srbije, već zbog interesa građanki i građana Srbije, naroda Srbije i zbog ostvarenja i očuvanja svih naših državnih interesa jer želimo da živimo u jednoj slobodnoj, suverenoj državi.

rekao je Ružić.

Koalicija “Ivica Dačić – Premijer Srbije” koalicije -Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) i Zeleni Srbije na parlamentarnim izborima nalazi se pod rednim brojem 2.

Povezane objave