Košarka: Gosti dobili neizvesnu završnicu

 Košarka: Gosti dobili neizvesnu završnicu

Košarkaši Paraćina izgubili su prvi meč na domaćem terenu u ovoj sezoni protiv ekipe KK Požarevac rezultatom 56:61 (8:13; 20:20; 10:11; 18:17). KK Paraćin prvi put je poveo u poslednjoj četvrtini meča, ali je ipak neizvesnu završnicu dobila gostujuća ekipa.

Generalno slabo smo odigrali ovu utakmicu, bez šuta za 3 poena, bez neke širine protoka lopte, naspram ekipe Požarevca koja igra disciplinovano, jako. Šteta za ovaj poraz.

kaže Dušan Jovanović kapiten paraćinske ekipe.

Trener Požarevljana kaže da je očekivao neizvestan meč, s obzirom na to da je KK Paraćin novajlija u Prvoj RL Srbije ove godine.

Na kraju je odlučio naš šut spolja. Mi smo se tražili celu utakmicu, nije nas išao šut. Na kraju smo došli do tog našeg šuta, Perišić je pogodio 3 trojke vezano i to je na kraju presudilo, kao naše dve odbrane.

rekao je Vladimir Vlašković trener KK Požarevac.

Igor Dimitrijević, trener paraćinskog tima smatra da je njegova ekipa zasluženo izgubila meč protiv Požarevljana i da bi bila nepravda da uspeli da pobede u završnici.

Oni su bili bolji sve vreme i tačno su znali šta traže od svoje odbrane i kako treba da zaustave naše najbolje igrače i uspeli su u tome. Mi ni smo uspeli da se izvučemo, cele nedelje smo slavili pobedu protiv Jagodine, osećalo se u atmosferi na treninzima da smo euforični, da smo mi već sad završili posao. Ja sam odgovoran što je ovako loša utakmica bila, realno, da igramo još deset puta – pobedili bismo ih verovatno svih deset puta.

odlučan je trener KK Paraćin.

Ekipi Košarkaškog kluba Paraćin pre početka meča protiv Požarevca uručene su medalje za osvojenu Drugu regionalnu ligu Zapad 2, čijim su se osvajanjem plasirali u Prvu regionalnu ligu Srbije.

foto: I.P.

Povezane objave