Milićević: Paraćincima u Novoj godini želim da budu živi i zdravi da zajedno učinimo velike stvari za našu opštinu

 Milićević: Paraćincima u Novoj godini želim da budu živi i zdravi da zajedno učinimo velike stvari za našu opštinu

Kiša koja je celog popodneva padala nije poremetila dašak novogodišnje čarolije na platou u centru grada – najpre je na bini izvedena predstava za decu, da bi potom mališanima uzrasta do 6 godina bili podeljeni novogodišnji paketići. Da upotpuni novogodišnju atmosferu, sa decom se slikao najpopularniji deda na planeti – Deda Mraz.

Ovo je prva podela paketića pred Novu godinu, a ona će biti nastavljena i naredna dva dana, tako da će deca koja pohađaju vrtić PU Bambi, kao i deca do 4. razreda osnovnih škola svoje paketiće dobiti u ponedeljak i utorak. Večeras je novogodišnje paketiće najmlađim Paraćincima delio predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević.

Ukupno ćemo podeliti preko 3 500 paketića, velika akcija, zahvaljujem se svim donatorima, svima koji su učestovovali i u pakovanju ovih paketića, bila je to jedna velika radna akcija. Nadam se da smo obradovali naše najmlađe. Mi uvek brinemo za našu decu, za dečicu Paraćina.

Potrudili smo se ove godine uprkos finansijskoj situaciji da obezbedimo i jelku, tu je večeras i grupa Galija. Vreme nam ne ide na ruku, pada kiša, ali dali smo sve od sebe i nadam se da će građani uživati.

rekao je predsednik opštine Vladimi Milićević.

Milićević je najavio i aktivnosti koje slede – lomljenje česnice za Božić, kao i dešavanja za srpsku Novu godinu. Na pitanje šta bi poželeo Paraćincima u Novoj godini, predsednik opštine odgovara:

Prvo da budu živi i zdravi. To je nekako najbitnije u ovo vreme. I poželeo bih im da zajedno učinimo velike stvari za našu opštinu i naš grad. Da je promenimo totalno i da bude mnogo bolje mesto za život nego što je bila do sad.

istakao je Milićević.

Dešavanja u centru grada zaokružio je nastup grupe Galija. Organizatori današnjih aktivnosti na gradskom trgu su Opština Paraćin, Dom omladine i Turistička organizacija opštine Paraćin.

Povezane objave