Neočekovano ENERGIČAN start Nove godine – indoor izdanje Energija festivala 13. januara

 Neočekovano ENERGIČAN start Nove godine – indoor izdanje Energija festivala 13. januara

Jednodnevni događaj pod imenom RESISTANCE, organizatori Energija Festivala najavili su za 13. januar sa mestom dešavanja u Sportskom Centru u Paraćinu. Program ovog „pilot“ projekta predvodiće neki od trenutno najtraženijih domaćih techno izvođača iz Novog Sada Acor i Muhi, u pratnji prelepe mlade techno dame Kataline i podršku domaćeg Bokarića, koji će na ovaj nastup u svom rodnom gradu doputovati iz evropske techno prestonice Berlina. 

Ovo je „pilot“ projekat iz želje da se naša publika, a prvenstveno fanovi elektronske muzike animiraju tokom zimskog perioda kada uglavnom svi samo maštamo o letnjim danima i našem glavnom događaju u godini – Energija Festivalu. Želja nam je da se publici omogući da i u vreme praznika uživaju u kvalitetnom događaju i uz kvalitetan line up u zatvorenom prostoru. Svi veći festivali u zemlji uglavnom čine slično, održavajući svoje događaje u halama i hangarima u Beogradu i tek ponekad Nišu i Kragujevcu, dok u manjim gradovima takvih događaja nema. Uz dozvolu opštine Paraćin smo u zakup uzeli malu halu SRC „7.juli“ kako bi se u njoj dogodilo zimsko izdanje „Energije“, a lokalnoj publici prilika da posete kvalitetan „rejv“ u svom gradu. Pa, videćemo, ukoliko ovaj pilot prođe dobro, kako i očekujemo, u planu je da sa sličnim događajima i nastavimo tokom godine, pa možda i u okolnim gradovima.“

kažu organizatori.

Ulaznice za RESISTANCE spektakl moguće je kupiti u Paraćinu, u Klubu ExFontana (TC Kocka 2), The Alice Bar-u (Branka Krsmanovića 1, kod novog mosta u blizini srednješkolskog centra), u Jagodini u Plus Caffe-u (Stevana Sindjelića 26) te na svim Gigstix prodajnim mestima i gigstix.com gde je aktuelna i akcija 4+1 gratis ulaznica. 

Povezane objave