NOVA ERA ENERGIJA FESTA – DVODNEVNI SPEKTAKL 21. I 22. JULA NA PROSTORU BIVŠE KASARNE

 NOVA ERA ENERGIJA FESTA – DVODNEVNI SPEKTAKL 21. I 22. JULA NA PROSTORU BIVŠE KASARNE

Dobrodošli u „Novu eru“ Energija Festa, omiljenog muzičkog festivala omladine u Pomoravlju! Ovogodišnja kampanja festivala donosi ne samo slogan, već i neverovatnu Energiju kojoj smo svedočili prošlih godina – najavljuju organizatori.

Tri fantastične muzičke bine do sada su ugostile najpopularnija imena domaće i svetske muzičke scene, kao što su Umek, Marko Nastić, Andrew Meller, Lea Dobričić i mnogi drugi. Zahvaljujući takvom spektaklu, Paraćin je postao grad koji mladi ne mogu zaobići u sezoni festivala! Za ljude iz cele Srbije koji prate i redovno posećuju muzičke festivale, Energija Fest postaje jedan od glavnih razloga za posetu Pomoravlju.

Ove godine, za šesto izdanje festivala, organizatori najavljuju „nikad jaču Energiju“. S obzirom na sve što su dosad postigli, nemamo razloga da sumnjamo u njihove reči!

Na zvaničnim stranicama festivala najavljena su sva imena ovogodišnjih izvođača. Na tri stejdža verna lokalna publika, ali i posetioci iz gradova širom Srbije uživaće u muzici različitih žanrova, a neka od imena su: Metodi Hristov, Fernanda Martins, Ilija Djoković, Muhi, Acor, Damir Hoffman i mnogi drugi. No, to nije sve! Pored melodic, hard techno i psytrance zvuka i Live stage nudi nastupe Mimi Mercedez, Smoke Mardeljano, Stereo Banane, Mileta Kekina – frontmena grupe Hladno pivo, Ritam sex i ja – Red Hot Chili Peppers tribute bend) .

Spektakl je zakazan za 21. i 22. jul na prostoru bivše vojne kasarne u Paraćinu. Ulaznice su već u prodaji u Gigstix prodajnoj mreži i na sajtu Gigstix.com. Ove godine interesovanje publike iz cele zemlje za festival je veće nego ikad, otkrivaju nam iz organizacije Energija festa i poručuju:

Spremite se za nezaboravnu atmosferu u Paraćinu! Biće to, sasvim sigurno najenergičniji provod u Centralnoj Srbiji ovog leta!

IZVOĐAČI 21. JUL

Antela / Ilija Djoković/ Metodi Hristov / Innersense

Mimi Mercedez / Smoke Mardeljano / Dinja / Fresh / Jovan

Asarri / Acor / Muhi / Kluzo

IZVOĐAČI 22. JUL

Stole / Cheda / Mozza

Fernanda Martins / Teachr / Vladimir Aćić / Damir Hoffman

Ritam sex i ja / Stereo Banana / Mile Kekin i bend

Povezane objave