Novogodišnja magija u igraonici Lollipop

 Novogodišnja magija u igraonici Lollipop

foto: A. D.

Spremna je i okićena naša mala jelka, a u Lollipop nam stiže omiljeni deka! Sa dekom ćemo se slikati svi, zanimljive poklončiće pripremićemo mi.poručuju iz igraonice Lollipop. Slikanje i druženje sa Deda Mrazom, najomiljenijim dedom na planeti, u ovoj igraonici zakazano je za nedelju 26. decembar u terminu od 15-17h.

Roditelji koji žele da Deda Mraz detetu uruči poklon, tada mogu pripremljen paketić da donesu u igraonicu, a osim slikanja, biće organizovana i novogodišnja žurka.

Potrudili smo se da našim mališanima organizujemo nezaboravno druženje sa Deda Mrazom. To neće biti obično druženje, već ćemo pored slikanja đuskati uz muziku i igrati omiljene dečije igre kao što su: Patka-Guska, Dan-Noć, Širi širi veseli peškiri, Ringe raja i mnoge druge. Na poklon od nas svi će dobiti fotografiju sa Deda Mrazom i posluženje za mališane.

kaže Aleksandra Dimitrijević, vlasnica igraonice Lollipop.
foto: A.D.

Prijave su u toku – na broj telefona 061 60 44 729 ili putem instagram stranice igraonica_lollipop_pn i trajaće do popunjavanja kapaciteta. Cena karte je 400 rsd. Igraonica za decu Lollipop nalazi se u ulici Kneza Mihajla broj 19.

foto: A.D.

Povezane objave