OK Borac izgubio protiv Novog Pazara u tri seta

 OK Borac izgubio protiv Novog Pazara u tri seta

Odbojkaši Borca izgubili su meč 12. kola Prve lige Srbije protiv Novog Pazara rezultatom 0:3 ( 20:25; 23:25; 19:25). Ovo je šesti poraz u nizu paraćinskih odbojkaša. Trener domaćeg tima čestitao je protivničkoj ekipi na prikazanoj igri.

To je ekipa koja je igrala Superligu dugi niz godina, osvojili su i Kup Srbije pre nekoliko sezona. Školovana, taktički potkovana ekipa, fizički spremna, tako da mi u ovoj utakmici nismo imali baš neke šanse. Pružili smo malo ozbiljniji otpor u drugom setu i do polovine trećeg, ali to je trenutno naš maksimum protiv ovakve ekipe koja na terenu u svakom trenutku zna šta radi. Za dalje, videćemo, sledeća utakmica je Leskovac, možda je tu šansa da tražimo neke za nas spasonosne bodove.

kaže trener OK Borca Mako Jovanović.

Na pitanje kako su iskoristili prelazni rok i ima li pojačanja u timu OK Borca, Jovanović odgovara da je tim ostao u istom sastavu. Borba za opstanak u Prvoj ligi, prema njegovim rečima biće veoma teška.

Naši konkurenti koji su tu negde blizu nas, pre svega tu mislim na Valjevo, na ekipu Smedereva i Leskovca su se u ovom prelaznom roku pojačali. Valjevo je dovelo dva, može se reći superligaška igrača, Smederevo je dovelo korektora od 210cm visine mislim da iz Požarevca, Leskovac je isto doveo dva iskusna igrača. Jedino mi nismo bili aktivni u tom nekom prelaznom roku, ekipa je ista kao u prvom delu sezone i to je ono sa čime raspolažemo i kakve su nam mogućnosti.

ističe Jovanović.

Nakon 12. kola, paraćinski Borac i dalje se nalazi na 10. poziciji tabele Prve lige Srbije. U narednom kolu, Paraćinci će igrati u Leskovcu protiv ekipe Dubočice.

Povezane objave