Opština Paraćin podržala 8 medijskih projekata, skoro 2 miliona za portal iz Smedereva

 Opština Paraćin podržala 8 medijskih projekata, skoro 2 miliona za portal iz Smedereva

Ovogodišnjim konkursom za sufinansiranje medijskih projekata u oblasti javnog informisanja s ciljem ostvarivanja javnog interesa Opština Paraćin namenila je 13,5 miliona dinara iz opštinskog budžeta. Prema rešenju objavljenom na zvaničnom sajtu Opštine Paraćin, sumu od 1,9 miliona dinara dobio je LIBERO INVESTMENT 381 iz Smedereva za projekat Ekologija u fokusu internet medija www.srbijaufokusu.rs registrovanom u Smederevu.

Nešto više od 10 miliona dinara dobio je paraćinski Kanal M – za realizaciju projekata koji će biti distribuirani putem radija, televizije i internet portala.

Među podržanim projektima biće i ove godine UG Paraćin moj grad za portal MOJE MESTO čija je poslednja vest objavljena početkom godine, 4. januara. Ovo udruženje dobiće 800.000 dinara.

screenshot od 29. maja 2023.

400.000 dinara iz budžeta opredeljeno je za realizaciju projekta „Mladi na selu“ koji će Marketinška agencija Plan A iz Paraćina realizovati putem internet medija Srbija u srcu.

Najmanje novca – 150.000 dinara dobio je projekat Zeleni Paraćin koji će realizovati Helloanimation iz Niša, a distribuirati preko paraćinske televizije.

Rešenje o raspodeli novčanih sredstava donelo je Opštinsko veće opštine Paraćin na sednici održanoj 23. maja. Rešenje se nalazi na ovom linku.

Povezane objave