Paraćinski likovni umetnici ujedinjeni u borbi za Vukovo zdravlje

 Paraćinski likovni umetnici ujedinjeni u borbi za Vukovo zdravlje

U galeriji Kulturnog centra večeras je otvorena humanitarna prodajna izložba slika, crteža, grafika i fotografija čijom će prodajom biti doniran novac za lečenje trinaestogodišnjeg Vuka Vasića. Oko 45 dela čiji su autori paraćinski umetnici, njih oko 30 među kojima su: Boro Lekić, Marija Komarac, Boca Kilibarda, Srećko Zdravković, Stefania Veljković, Žarko Stanković, Zorica Đorđević i mnogi drugi, kao i uspešni paraćinski fotografi i narednih dana nalaziće se u Kulturnom centru i biće na raspolaganju svim potencijalnim kupcima.

Mnogi paraćinski likovni umetnici i umetnički fotografi rado su se odazvali pozivu našeg likovnog departmana, tako da u ponudi imamo oko 45 slika i fotografija sa fiksnom cenom. Mi pozivamo sve naše sugrađane da dođu, vide i kupe – naravno i narednih dana ova dela biće izložena u našem izložbenom prostoru. Ono što je jako bitno napomenuti jeste da je i vreme bitno za lečenje malog Vuka Vasića, zato što prema najavljenim informacijama – u narednih 9 dana potrebno je skupiti još 100.000 evra da bi taj novac 10. septembra bio uplaćen na račun klinike u Bolonji. Tako da mi kao aktivni i odgovorni čalnovi ove zajednice pozivamo sve ljude dobre volje da i na ovaj način daju doprinos prikupljanju prekopotrebnih sredstava.

istakao je Nenad Jevtić iz paračinskog Kulturnog centra.

Već prve večeri prodato je nekoliko umetničkih dela, a iz Kulturnog centra kažu da će i naredne nedelje izložba biti postavljena, te će svi posetioci imati priliku da od 09-15:30 razgledaju, biraju i kupe neku umetninu.

Povezane objave