Poraz odbojkaša – Jovanović: Presudio naš veoma loš prijem

 Poraz odbojkaša – Jovanović: Presudio naš veoma loš prijem

Odbojkaši paraćinskog Borca poraženi su pred domaćom publikom od ekipe VA 014 iz Valjeva. Meč u Hali sportova okončan je u tri seta – 0:3, po setovima 19:25; 22:25; 14:25.

Gostima iz Valjeva ovo je prva pobeda u sezoni. Trener Marko Jovanović razlog za poraz vidi u lošem prijemu servisa svojih igrača.

U toku tri seta nismo uspeli da smirimo prijem, jednostavno nismo ni mogli da počnemo da igramo našu igru, za to je zaslužan i dobar servis ekipe Valjeva. U suštini, ono što smo mi uradili ekipi Leskovca, ekipa Valjeva je uradila nama.

kaže Jovanović, trener OK Borca

Iako su doživeli poraz, podrška publike nije izostala. Jovanović kaže da je zadovoljan posećenošću utakmica Borca ove sezone i da se situacija dosta promenila u odnosu na prethodne godine.

Paraćinci su super publika, ja sam ove godine prijatno iznenađen jer imamo dosta gledalaca. To se naročito videlo na utakmici ženske ekipe kada je bilo oko 200 gledalaca. To je super i to je promena u odnosu na neki period od pre kada je bila veoma mala posećenost odbojke.

ističe Jovanović.

U narednom kolu Prve lige Srbije Borac se sastaje sa neporaženom ekipom Karađorđa iz Topole.

Čeka nas najteže gostovanje u ligi, to je Topola gde ćemo veoma teško uspeti da se suprotstavimo jer je to ekipa koja je verovatno najjača u ligi. Naravno, iskoristićemo tu utakmicu da napredujemo, da neke greške ispravimo, da taj prijem pokušamo da doteramo za neke naredne izazove.

kaže trener OK Borca.

OK Borac se sa 7 osvojenih bodova nalazi na 5. poziciji tabele Prve lige Srbije. Meč u Topoli zakazan je za 12. novembar.

Povezane objave