Prijava za program SAZNAJ, DELUJ, REŠI! Međunarodne fondacije za izborne sisteme do kraja meseca

 Prijava za program SAZNAJ, DELUJ, REŠI! Međunarodne fondacije za izborne sisteme do kraja meseca

foto: screenshot ifes.org

Poziv za učešće u besplatnom programu za mlade Saznaj, Deluj, Reši IFES-a otvoren je do 31. avgusta. Program je namenjen mladima koji imaju između 18 i 30 godina, dolaze iz Srbije i imaju motivaciju, viziju i želju da uče i menjaju svoje zajednice. Pored mogućnosti da se povežu i razvijaju, ovo je jedinstvena prilika da kao pojedinci dobiju mentorstvo i tehničke i finansijske resurse za realizaciju ideje ili pokretanje rešavanja nekog problema u njihovoj lokalnoj zajednici, kažu iz Međunarodne fondacije za izborne sisteme.

Organizatori besplatnog programa nude mogućnost upoznavanja i druženja sa mladima iz cele Srbije, predavanja mnogih uticajnih stručnjaka i učenje novih veština korisnih kako u akademskom, karijernom, a tako i aktivističkom delu života. 

Pored toga, IFES nudi šansu da uz mentorstvo i tehničke i finansijske resurse mladi realizuju svoje ideje ili pokrenu rešavanje nekog lokalnog problema.

  Na kraju SDR druženja, na Samitu Inovacija, imaćeš priliku da svoj projekat predstaviš drugima koji mogu da ti pomognu da nastaviš da gradiš svoje kapacitete, ali i tvoj kraj po tvojoj meri! – kažu iz ove organizacije.

Program traje devet meseci – u fazama koje će kombinovati druženja uživo i onlajn sastanke čiji će termini biti prilagođeni redovnim školskim ili akademskim aktivnostima.

Prijava se popunjava KLIKOM NA OVAJ LINK, gde su i sve instrukcije za prijavu – najkasnije do srede 31. avgusta do 15h. Više informacija dostupno je na IFES sajtu i vodiču za prijavu.

Povezane objave