Projekcije filmova u utorak i sredu u paraćinskom Pozorištu

 Projekcije filmova u utorak i sredu u paraćinskom Pozorištu

U utorak i sredu – 25. i 26. oktobra u paraćinskom Pozorištu biće prikazan domaći film Komedija na tri sprata, kao i animirani film za decu Šape gneva.

Film „Komedija na tri sprata“ prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled obične stambene zgrade u Beogradu. Uloge u filmu tumače: Slobodan Boda Ninković, Jelisaveta Seka Sablić, Dragan Gagi Jovanović, Vesna Trivalić, Nataša Tapušković.

Projekcije ovog filma u utorak i sredu zakazane su za 18h i 20h.

Animirani film Šape gneva: Legenda o Henku oba dana biće prikazan od 16h.

Henk, ljupki pas koji mašta o tome da postane samuraj, kreće na putovanje, u potragu za svojom sudbinom. Na njegovu nesreću, ono što će pronaći je čudan i negostoljubiv grad Kakamučo, u kome on bolno štrči, jer je on pas, a svi ostali su… mačke! A kao što svi znamo mačke stvarno, ali STVARNO ne vole pse. Očajnički želeći da se dodvori sugrađanima, Henk nesvesno postaje deo plana podlog, narcisoidnog Ika Čua, koji želi da uništi sve stanovnike Kakamučoa. Ali jedna mala prepreka nalazi se na putu Ikinoj vladavini svetom (ok, vladavini u Kakamučou), a njegov zli plan je da prevari Henka da mu pomogne, i zauvek protera stanovnike. Ali tada se pojavljuju Džimbo, nekada moćni samuraj i Emiko, žestoko mače koje deli Henkove snove. Zajedno, ovaj čudni trio kreće na putovanje koje će im pomoći da prevaziđu predrasude i nauče pravo značenje prijateljstva.

Povezane objave