Srednjoškolac u Paraćinu pretučen za vreme odmora?

 Srednjoškolac u Paraćinu pretučen za vreme odmora?

foto: Dan Burton unsplash.com

Maloletni K. S. (17), učenik Mašinsko-elektrotehničke škole pretučen je u petak u dvorištu ove škole, pišu mediji. Tinejdžer je zadobio teške povrede vilice kada ga je za vreme velikog odmora, kako je njegov otac rekao za Blic, „bokserom“ u glavu udario dvadesetčetvorogodišnji mladić.

Otac pretučenog maloletnika u izjavi za Blic prepričao je događaj:

Učenik prve godine je na školskom odmoru pljunuo mog sina koji ga je zbog toga odgurnuo i rekao mu „nemoj da me pljuješ“. Međutim, taj dečak se nije smirio već je počeo da preti mom sinu kako će mu dovesti brata koji lomi ruke, noge, kosti… Moj sin je potom otišao do kioska u školskom dvorištu i kupio pljeskavicu da bi mu s leđa prišao mladić od 24 godine koji ga je, najpre, odgurnuo ramenom, a kada se moj sin okrenuo odmah ga je udario bokserom u glavu.

izjavio je otac maloletnog K.S.

Prema njegovim rečima, momak je od siline udarca pao u nesvest. Ima prelom vilice na dva mesta i nekoliko izbijenih zuba. U ćuprijskoj bolnici, na maksilofacijalnoj hirurgiji imao je operaciju koja je trajala četiri sata, piše u tekstu na portalu Blica.

Prema nezvaničnim informacijama, napadač je na slobodi, a krivična prijava za delo Teška telesna povreda još uvek nije dostavljena Tužilaštvu.

Povezane objave