Trajal minimalnim rezultatom slavio protiv Jedinstva

 Trajal minimalnim rezultatom slavio protiv Jedinstva

foto: Jovica Jovanović

Rezultatom 1:0 lider Srpske lige Istok kruševački Trajal savladao je Jedinstvo iz Paraćina u meču odigranom na Gradskom stadionu Mladost u Kruševcu. Jedini gol na meču pao je u 36′.

foto: Jovica Jovanović
foto: Jovica Jovanović

S obzirom na to da je Novković dobio drugi žuti karton, FK Jedinstvo je veći deo drugog poluvremena imao igrača manje na terenu. Za lokalni.rs utakmicu u Kruševcu prokomentarisao je Nenad Milošević, sportski direktor FK Jedinstvo:

Prava prvenstvena utakmica kakvu sam i očekivao, neizvesna do samog kraja iako smo zadnjih 35 minuta igrali sa igračem manje jer nam je sudija isključio Novkovića zbog drugog žutog kartona, ali se u nastavku utakmice to nije osetilo- čak smo bili i bolji protivnik i naterali domaćina da se brani. Sudija je bio lak na kartonima na našu štetu i do 20′ nam je podelio 4 žuta kartona ključnim igračima iz odbrane i time ih upozorio na moguće isključenje iz igre. Izgledne šanse koje smo imali nismo uspeli da realizujemo, ali smo na današnjoj utakmici zaslužili makar bod. Ekipa Trajala danas nije opravdala lidersku poziciju ali u svakom slučaju, čestitam domaćinu na pobedi! 

kaže Nenad Milošević, sportski direktor FK Jedinstvo.

U narednom kolu Jedinstvo će biti domaćini ekipi Pčinje koja je 11. na tabeli Srpske lige Istok. Meč će biti odigran u subotu 30. aprila.

U daljem takmičenju nas očekuje težak raspored, već u subotu nam dolazi ekipa Pčinje koja se bori za opstanak dok sa druge strane nama pobeda osigurava ostanak ! Želim da čestitam svojim igračima na današnjoj igri, zalaganju i želji!

izjavio je Milošević.
foto: Jovica Jovanović

Povezane objave