Tri kandidata POKS Paraćin za republički Parlament

 Tri kandidata POKS Paraćin za republički Parlament

foto: POKS Paraćin

Nevenka Petrović, Ivica Savić i Milan Mikić kandidati su iz opštinskog odbora Pokreta obnove Kraljevine Srbije, na izbornoj listi broj 11 koju čini Koalicija: Boško Obradović – Srpski pokret DVERI – POKS – Miloš Parandilović – Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije.

Paraćinski POKS u svom saopštenju ističe da se radi o ljudima koji će na najbolji način braniti interese Paraćinaca:

Povodom predstojećih parlamentarnih izbora 3. aprila ove godine, a uzimajući u obzir važnost predstavljanja naše opštine u republičkim institucijama, opštinski odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije kandidovao je čak troje Paraćinaca za republički Parlament. U pitanju su ljudi koji će na najbolji način braniti i odbraniti interese opštine Paraćin, ukoliko dobiju priliku. Obzirom da u političko-moralnom, kao i socio-iskustvenom pogledu drastično odskaču u odnosu na svoje protiv kandidate iz drugih političkih opcija,sa velikom dozom optimizma očekujemo da naši Paraćinci poklone svoje poverenje upravo našoj republičkoj listi broj 11. O političkim opcijama koje nemaju svoje predstavnike iz Paraćina na listama za republičke poslanike, ne treba trošiti reči. 

navodi se u saopštenju POKS Paraćin.
foto: POKS Paraćin

Dr stomatologije Nevenka Petrović na izbornoj listi zauzima 39. poziciju, prof. istorije Ivica Savić je na 112. mestu, a komercijalista Milan Mikić na 147. poziciji.

Povezane objave