U toku „Crew competition“ na prostoru stare kasarne

 U toku „Crew competition“ na prostoru stare kasarne

Preko 300 automobila trenutno se nalazi na prostoru stare kasarne gde je u toku skup modifikovanih automobila „Crew competition 4“ u organizaciji paraćinskog AK Fast Crew Gentlemans. Kiša koja ne prestaje da pada nije omela ljubitelje automobila iz cele zemlje da se okupe i druže, a današnjim okupljanjem otvorena je sezona auto skupova ovog tipa u regionu.

Iznenađeni smo odzivom prijatelja i posetioca danas. U suštini, ne može nama loše vreme da pokvari druženje. Ovde trenutno, onako grubom procenom, ima između 300 i 400 automobila. Tu su i gosti iz Makedonije, a ima ih i iz svih krajeva Srbije – iz Subotice, Novog Sada, Beograda, sa juga iz Vranja, Pirota, Niša, bukvalno iz svih delova Srbije su došli.

kaže Bojan Marković, predsednik AK Fast Crew Gentlemans.

Današnji skup obuhvata revijalni deo koji je namenjen posetiocima, ali i takmičarski – pri čemu sudije ocenjuju automobile, a najbolji će biti i nagrađeni.

Sudije već obilaze automobile i ocenjuju „sređenost“. Iz Novog Sada je došla ekipa koja meri jačinu ozvučenja i auspuha. Tjuning stajling automobila ocenjuje se u nekih 12 kategorija. Najbolji će dobiti pehare i nagrade. Ipak, najveća poenta je u druženju. Ono što nas pokreće je upravo ovo što vidite iza nas – što se uvek jedni drugima odazivamo na ovakvim događajima, što su svi ovi ljudi tu uprkos kiši i lošem vremenu.

ističe Bojan Marković, predsednik AK Fast Crew Gentlemans.

Pravo iz Skoplja, sa 5 automobila došli su članovi makednoskog kluba Team extreme power city. Njima ovo nije prvi boravak u Paraćinu, a o organizaciji auto skupa imaju samo reči hvale.

Bili smo ovde 2019. godine i sad ponovo. organizacija je super, odlična, bravo za Fast Crew Gentlemans. Ovo je za nas kao neka droga, ljubav prema automobilima. Ne može niko da ti to nametne, mora da ti se rodi tako nešto. To je adrenalin.

rekao je Viktor Staik iz kluba Team extreme power city Skopje.

Ovo je četvrti po redu auto skup pod nazivom Crew competition koji, uz pomoć sponzora, organizuje paraćinski auto klub Fast Crew Gentlemans. Prethodne dve godine organizacija je izostala usled epidemiološke situacije izazvane koronavirusom. AK Fast Crew Gentlemans postoji od 2018. godine i broji dvadesetak članova.

Povezane objave