Ujedinjena opozicija Paraćina predala potpise Opštinskoj izbornoj komisiji

 Ujedinjena opozicija Paraćina predala potpise Opštinskoj izbornoj komisiji

Grupa građana Ujedinjena opozicija – Paraćinci protiv pljačke, nestručnosti i nasilja podnela je danas prikupljene potpise i svoju izbornu listu Opštinskoj izbornoj komisiji. Nosilac liste je prof. Bojan Jovanović, profesor ekonomske grupe predmeta u Ekonomskoj školi.

Listu čine paraćinski članovi Demokratske stranke, Narodne stranke, Pokreta za Srbiju – Miki Aleksić, Narodni pokret Svi za Paraćin, Zajedno i nestranačke ličnosti iz Paraćina.

Ovlašćeno lice za podnošenje liste je Tomislav Šaletić.

Nosilac liste prof. Bojan Jovanović rekao je ovom prilikom zašto lista nije predata ranije, kada su bili prikupljeni potpisi:

Razlog je jednostavan, čekali smo Stranku slobode i pravde da nam se pridruži i da nastupimo zajedno svi kao jedan. Pošto do toga nije došlo i mi smo odlučili da danas našu listu konačno predamo. Nama je žao što oni nisu sa nama i želimo im puno uspeha na predstojećim izborima. Mi smo ovo vreme iskoristili da se posvetimo našem programu, razgovarali sa dosta naših sugrađana kako bi sve njihove ideje ugradili u naš program. Iskoristili smo ovo vreme da posetimo i predstavnike rukovodstva stranaka koje čine našu koaliciju koi su nam takođe dali ogromnu podršku za predstojeće izbore, ali ono što je nama posebno bitno, i za period posle izbora kada svoj program treba da sprovodimo u delo, za jedan bolji Paraćin. Ostaje zajedno – svi kao jedan.

rekao je prof. Bojan Jovanović, nosilac liste.

Ovo je četvrta izborna lista koja je prikupila potpise građana i predala ih OIK-u.

Povezane objave