Za osmeh na dečijim licima – u susret Uskrsu radionica UG „Dečija sreća“

 Za osmeh na dečijim licima – u susret Uskrsu radionica UG „Dečija sreća“

Dvadesetak mališana danas se družilo i ukrašavalo uskršnja jaja na radionici održanoj u prostorijama paraćinskog Udruženja samohranih roditelja „Dečija sreća“. Pored ukrašavanja jaja, devojčice i dečaci su imali priliku da od animatora i vaspitača čuju zanimljive i poučne priče o predstojećem prazniku, ali i kroz igru i razgovor nauče neke važne lekcije o veri, drugarstvu i lepom, pristojnom ponašanju.

Ovo je naša prva Uskršnja radionica koju smo organizovali za naše male sugrađane. Želeli smo da Veliki petak provedu zajedno sa svojim drugarima, u jednoj kreativnoj atmosferi i da ujedno sa svojim drugarima podele Uskršnje radosti. Nadamo se da ovom radionicom pokrećemo jednu novu tradiciju.

istakla je Vanja Jovanović, predsednica Udruženja samohranih roditelja „Dečija sreća“.

Aktivnosti udruženja Dečija sreća bazirane su na pomoći samohranim roditeljima, ali i pružanju nezaboravnih trenutaka najmlađim Paraćincima. Aktivisti ovog mladog udruženja imali su već nekoliko akcija kojim su ulepšali praznične dane mališanima, te će, kako kažu i dalje raditi na tome da što češće na dečja lica iscrtavaju osmehe.

Povezane objave