ZATVOREN TURNIR U MALOM FUDBALU: Zlatković najbolji strelac, Veljković igrač turnira, Sazdanović najbolji golman

 ZATVOREN TURNIR U MALOM FUDBALU: Zlatković najbolji strelac, Veljković igrač turnira, Sazdanović najbolji golman

DOdelom pehara i medalja i zvanično je zatvoreno 13. prvenstvo mesnih zajednica u malom fudbalu – treći put prvak je MZ XI Kongres, na drugom mestu, kao iznenađenje turnira našao se Busilovac, dok je na trećoj poziciji MZ Branko Krsmanović.

Dodeljene su i nagrade najboljim pojedincima – najbolji strelac turnira sa 21 postignutim golom od čega čak 8 u utakmici za 3. mesto je Danijel Zlatković iz MZ Branko Krsmanović. Najbolji golman turnira je Marko Sazdanović iz MZ Busilovac, dok je za igrača turnira ove godine proglašen Milan Veljković iz pobedničke ekipe.

Izabrana je i fer plej ekipa, a tu titulu ove godine poneo je tim iz Lešja.

Pobednici turnira osvojili su produženi vikend na Zlatiboru, a za najbolje pojedince obezbeđeni su vaučeri za kupovinu spotske opreme.

Medalje i pehare dodelili su direktor SRC Paraćin, predsednik FSOP, predsednik Sudijske organizacije i član Opštinskog veća.

Na ovogodišnjem turniru učestvovale su 32 ekipe podeljene u 8 grupa. Odigrano je 56 utakmica i 8 je registrovano službenim rezultatom. Postignuto je 449 golova, podeljena 64 žuta i 9 crvenih kartona.

Povezane objave