FK Moravac osvajač opštinskog Kupa

 FK Moravac osvajač opštinskog Kupa

Posle 15 godina, FK Moravac iz Gornjeg Vidova podigao je pehar opštinskog Kupa, nakon što je u finalu savladao Razvitak iz Mirilovca. Svih pet golova palo je u drugom poluvremenu meča odigranog na stadionu SRC Borac, a evo kako su meč prokomentarisali neki od aktera:

Za nas je ovo veliki uspeh, mi smo jedno malo selo koje prevashodno ima igrače iz svog sela – samo dva igrača imamo sa strane, tako da je ovo za nas veliki uspeh. Prvo poluvreme smo igrali egal, u drugom poluvremenu je ipak fizička snaga presudila. Veliki uspeh za nas.

istakao je po završetku meča Darko Mikić, kapiten FK Moravac Gornje Vidovo

Nismo očekivali baš da u drugom poluvremenu primimo pet golova, držali smo se u prvom poluvremenu dok smo mogli, dok smo imali snage. Snaga je u drugom poluvremenu presudila i to je to.

rekao je Milan Jeremić, kapiten FK Razvitak.

Finalistima su dodeljene medalje, osvajaču pehar Kupa, a pored toga Fudbalski savez opštine ove godine obezbedio je i novčane nagrade za pobednika i drugoplasiranu ekipu.

Čestitao bih i jednoj i drugoj ekipi na fer i korektnoj borbi. Po meni je presudila duža klupa i bolja fizička spremnost ekipe Moravac iz Gornjeg Vidova u drugom poluvremenu.Prvi put u istoriji Fudbalskog saveza dodeljuje se nagrada za pobednika i za finalistu Opštinskog kupa – obezbedili smo neke simbolične nagrade u vrednosti od 50.000 za pobednika i za finalistu 30.000 dinara. Moje čestitke akterima, strelcima i mislim da smo zaokružili jedan period ovom lepom utakmicom na prelepom terenu Borca.

rekao je Aleksandar Stevanović, predsednik Fudbalskog saveza opštine Paraćin.
foto: Nebojša Bogosavljević
foto: Nebojša Bogosavljević

Povezane objave