HUMANITARNA SVIRKA ZA VUKA VASIĆA U PETAK U PABU

 HUMANITARNA SVIRKA ZA VUKA VASIĆA U PETAK U PABU

foto: arhiva/ fb PUB Paraćin

PUB Paraćin i paraćinski muzičari ovog petka organizuju humanitarnu žurku s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za lečenje Vuka Vasića.

Za Paraćince će svirati Aleksandar Cupara, Đole Karburator, Petar Papović i drugi paraćinski rok muzičari. Svirka počinje u 22h, a tokom večeri biće moguće ostaviti novčani prilog za nastavak lečenja našeg sugrađanina, trinaestogodišnjeg Vuka Vasića.

Ovu svirku, prijatelji iz PUB-a i prijatelji muzičari, planirali su još u jeku kampanje prikupljanja sredstava za Vukovo lečenje. Usled raznih okolnosti ideja nije sprovedena tada a Vuk je otputovao u Bolonju. U svakom slučaju, oni su svakako želeli da održe svoju reč, da daju podršku Vuku i pokažu mu da je ovaj grad baš puno njegov i uz njega. Na ovu žurku poziva Vuk sve vas koji ste sve vreme uz njega i koji ćete to biti do dobrog ishoda lečenja. Dodjite da se zabavite i tako mu pošaljemo dobre želje i pozitivnu energiju koju će osetiti i tamo gde je trenutno. – napisao je Vukov otac, Vojislav Vasić na svom fejsbuk profilu povodom ove akcije.

Povezane objave