KOŠ ZA VUKA u MZ Gloždak okupio veliki broj posetilaca!

 KOŠ ZA VUKA u MZ Gloždak okupio veliki broj posetilaca!

Košarkaški klub Paraćin i Ženski košarkaški klub Paraćin organizovali su druženje uz basket na terenima u MZ Gloždak kako bi se uključili u akciju prikupljanja novca za lečenje Vuka Vasića u inostranstvu. Vuk koji je oboleo od karcinoma nekada je i trenirao u KK Paraćinu, te je ova činjenica i dodatni motiv da se pomogne mladom Paraćincu u njegovoj najvažnijoj borbi.

Ovom prilikom skupljamo donacije za našeg bivšeg igrača koji je trenirao kod nas do januara meseca, Vuka Vasića. Mi, kao košarkaški klub rešili smo da pomognemo u daljem njegovom lečenju. Koliko sam u toku, za ponedeljak je planiran njegov odlazak za Bolonju, tako da smo večeras u saradnji sa ženskim košarkaškim klubom organizovali ovaj skup. Okupili smo veći broj dece, mislim da je ovo jedno lepo druženje i istovremeno jedna lepa akcija iz koje proizilazi pomoć za Vuka.

kaže Dragana Janićijević, predsednica KK Paraćin

Akciji su se, pred velikog broja mladih nada, odazvali i igrači koji će nastupati za KK Paraćin u predstojećoj sezoni, kao i neki od onih koji su nastupali 2017. godine.

Novac za Vukovo lečenje moguće je i slanjem SMS poruke sa sadržajem 1332 na broj 3030.

Povezane objave