Novi strateg SFS Borca o dolasku u klub i ambicijama

 Novi strateg SFS Borca o dolasku u klub i ambicijama

Vojkan Rajčić, novi je trener SFS Borca i ekipu će predvoditi već za vikend u utakmici 6. kola Srpske lige Istok protiv ekipe Meševa.

Rajčić je celu karijeru proveo je u FK Župa, prošao sve selekcije kluba i jedan period bio kapiten prvog tima. Trenerskim poslom počeo je da se bavi 2009. godine.

Radio sam sa mlađim kategorijama kluba i sezona 2013/2014 sa generacijom ’97 (tada pioniri) ušao u kvalitetnu ligu Srbije i napravio najveći uspeh kluba sa mlađim kategorijama. Radio sam kao trener u raznim selekcijama Ris-a,pod vođstvom tada glavnog instruktora Mihajla Jurašovića. U seniorskom fudbalu radio sam u FK Župa, FK Rtanj Boljevac, FK Dunav Prahovo i FK Timok 1919 gde sam i napravio najveći uspeh, plasmanom u Prvu ligu Srbije. 

kaže Rajčić.


Novi strateg Staklaraca poseduje nacionalnu PRO licencu, a u klub dolazi na poziv direktora kluba SFS Borac Peđe Mikića.

 Prihvatio sam uslove i došao u klub velike tradicije koji uvek ima velike ambicije i koje se poklapaju sa mojim načinom razmisljanja. Željan sam novog dokazivanja, ekipa je selektirana od iskusnih i mladih igrača i nadam se da ćemo u narednom periodu igrati zapaženu ulogu u prvenstvu. 

istakao je Rajčić.

Vojkan Rajčić kao strateg SFS Borca zameniće Darka Miladinovića koji je podneo ostavku nakon prethodnog kola SLI. Borac u 5 utakmica ove sezone ima 7 bodova, a Rajčić će priliku za prve bodove na klupi SFS-a imati u nedelju u Meševu.


Povezane objave