Odbornici POKS-a demantuju da su glasali ZA izabranu predsednicu Skupštine i njenog zamenika

 Odbornici POKS-a demantuju da su glasali ZA izabranu predsednicu Skupštine i njenog zamenika

Opštinski odbor POKS-a demantovao je navode da su odbornici ove odborničke grupe na jučerašnjoj konstitutivnoj sednici Skupštine opštine glasali za predložene kandidate za predsednika i zamenika predsednika Skupštine iz redova SNS-a, Slavicu Jovanović i Miloša Đokića.

Na osnovu oglašavanja lažne opozicije i javne prozivke da je odbornička grupa POKS-a glasala predložene kandidate SNS-a za predsednika skupštine i njegovog zamenika, POKS Paraćina ulaže demant na svako izrečeno slovo u njihovim podlim lažima!!!Naši odbornici su glasali protiv!!!Međutim, ponašanje lažne opozicije je zanimljivo, vrlo rado su došli u skupštinu da bi doneli svoje žiro račune i verifikovali svoje mandate i isto tako vrlo rado su napustili tu istu skupštinu kada je trebalo da se glasa i pokaže odgovornost prema ljudima koji su dali poverenje njihovoj lažnoj politici za boljitak Opštine! – citirano je saopštenje OO POKS Paraćin.

Podsećamo, juče je na konstitutivnoj sednici SO Paraćin većinom od 33 glasa ZA, tajnim glasanjem, za predsednicu Skupštine ponovo izabrana Slavica Jovanović, dok je Miloš Đokić sa trideset jednim glasom ZA izabran za njenog zamenika. Sednicu skupštine su pre glasanja napustili odbornici Ujedinjene opozicije Paraćina i koalicije Paraćin protiv nasilja, te ih je u sali u trenutku glasanja bilo 40.

Na sednici nije došlo do izbora izvršnih organa opštine – predsednika i zamenika predsednika opštine, kao ni članova Opštinskog veća.

Povezane objave