U Kulturnom centru otvorena Novogodišnja prodajna izložba

 U Kulturnom centru otvorena Novogodišnja prodajna izložba

Više od 50 umetničkih dela dvadeset likovnih umetnika mahom iz Paraćina nalazi se u galerijskom prostoru Kulturnog centra i čini postavku tradicionalne Novogodišnje izložbe prodajnog karaktera. Ovogodišnja prodajna izložba petnaesta je po redu, a čine je dela koja potpisuju poznati paraćinski slikari, kao i oni koji su na dobrom putu da postanu vrhunski umetnici.

Evo večeras otvaram tradicionalnu prednovogodišnju i novogodišnju prodajnu izložbu slika i umetničkih dela, mahom umetnika iz našeg grada. Oko 50ak umetničkih dela naših poznatih slikara i slikara amatera, ljudi koji imaju dara za slikanje. Za sve one koji žele da u kolekciji u svom domu imaju neku lepu sliku, ili na poslu u kancelariji, evo jednistvene prilike gde naši umetnici prodaju svoje slike, to je samo jedanput godišnje u našoj galeriji u Kulturnom centru.

rekao je v.d. direktora Kulturnog centra Nenad Jevtić.

Nenad Jevtić, novopostavljeni vršilc dužnosti direktora ove ustanove kulture i otvorio je ovu izložbu. Ona će biti postavljena sve do 27. januara, Kulturni centar će za ljubitelje umetosti i sve zainteresovane posetioce biti otvoren radnim danima do 20h.

Povezane objave