6. ENERGIJA BRIŠE GRANICE I DIŽE STANDARDE – svetski poznata DJ imena i muzika za sve ukuse na lajv stejdžu obeležili ovogodišnji festival

 6. ENERGIJA BRIŠE GRANICE I DIŽE STANDARDE – svetski poznata DJ imena i muzika za sve ukuse na lajv stejdžu obeležili ovogodišnji festival

Dve festivalske večeri ovogodišnjeg Energija festa obeležila su brojna poznata izvođačka imena, što ljubiteljima tehno zvuka, što onima koji preferiraju rep i rok scenu. 27 izvođača i 40 muzičara „prodefilovalo“ je binama kojih je i ove godine bilo tri – mejn, lajv i forest. Organizatori su se i ovoga puta potrudili da Paraćincima, ali posetiocima iz gradova širom Srbije pokažu zašto s pravom konkurišu i mnogo poznatijim festivalima u zemlji.

Prve večeri lajvom se „orio“ rep, a hedlajneri bili su Mimi Mercedez i Smoke Mardeljano. Na mejnu se vrteo tehno u režiji dua Inner Sense, Ilije Đokovića i Metodi Hristova, dok su za atmosferu na forestu bili zaduženi Kluzi, Muhi, Asarri i ACOR.

Drugo veče Energija festa na lajv stejdžu bilo je rezervisano za rok – te su ljubitelji ovog zvuka mogli da uživaju u nastupima bendova Ritam sex-i-ja, zatim bendu Stereo banana iz Niša i kao nosioc večeri frontmen grupe Hladno pivo, Mile Kekin sa novim bendom. Za atmosferu na mejn stejdžu je bila zadužena Fernanda Martins iz Brazila i Damir Hoffman koji je sa publikom u Paraćinu imao prilike da se druži i prošle godine i na čiji je zahtev ponovo bio deo Energije.

Povezane objave