Bojkot igrača i prvi poraz Jedinstva

 Bojkot igrača i prvi poraz Jedinstva

foto: arhiva

Fudbaleri Jedinstva zabeležili su prvi poraz ove sezone izgubivši utakmicu u Vlasotincu protiv Vlasine 3:0. Prema informacijama iz kluba, na teren danas nisu izašli mnogi standardni prvotimci Jedinstva -prvi golman Jokić, Tomić, Radovanović, Petković, Krkić, Crnojački, Pavlović, Radivojević, Projić.

Zbog nedavnih promena u upravi kluba, kao i još uvek nedefinisane finansijske situacije u klubu tj. neisplaćenih zarada, došlo je do nezadovoljstva dela tima paraćinskog Jedinstva. Ovi igrači prethodnih dana nisu trenirali i danas su odbili da igraju utakmicu. Kapiten zeleno-belih Petar Jokić demantovao je da su za ovakvu odluku bile presudne finansije:

Mi smo do sada igrali 4 meseca bez para pa nismo ni razmišljali o tome da ne igramo. Glavni problem je što je sa funkcije sportskog direktora sklonjen Duško Dukić, jer je on ovu celu priču i ekipu napravio, bio je tu za sve igrače 24h dnevno i rešavao sve probleme. Na kraju, kad smo prvi na tabeli i imamo ekipu za vrh tabele, on je sklonjen. To je velika nepravda, i to je jedini razlog zašto ne treniramo i ne igramo.

odlučan je Jokić

FK Jedinstvo se posle tri pobede i jednog poraza nalazi na četvrtoj poziciji tabele Srpske lige Istok. Za sada je nepoznato hoće li ovi igrači ubuduće igrati i kakva će biti reakcija uprave kluba. Da li je kriza u redovima zeleno-belih trenutnog karaktera, saznaćemo već naredne subote kada ih pred domaćom publikom očekuje meč protiv Sloge iz Leskovca.

Povezane objave