Planirana isključenja struje za četvrtak i petak

 Planirana isključenja struje za četvrtak i petak

Zbog planiranih radova na mreži, sutra će od 09:00 do 10:00 časova bez električne energije biti potrošači u ulici Ivana Gorana Kovačića i delovima Bore Stankovića, Vojvode Putnika i Tesline.

Dan kasnije, u petak 17. novembra, struje neće biti u nekoliko paraćinskih sela.

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Jagodina Pogon Paraćin obavljaće radove na redovnom održavanju trafostanice TS35/10kV Paraćin 5 – Krežbinac i zbog toga će u petak u periodu od 09:00 do 11:00 časova bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama: u selima Ratare, Donje Vidovo, Svojnovo, Potočac, Sikirica, Gornje Vidovo, Donji Katun, Drenovac, Krežbinac, Busilovac i Golubovac.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje. Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom – napominju iz Elektrodistribucije.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

Povezane objave