Ubedljiva pobeda paraćinskih košarkašica nad Ljubovijom, prvi trijumf u sezoni

 Ubedljiva pobeda paraćinskih košarkašica nad Ljubovijom, prvi trijumf u sezoni

Rezultatom 97:51 OKK Paraćin trijumfovao je pred svojim navijačima nad ekipom Ljubovije u utakmici 3. kola Druge ženske lige Srbije. Ovo je prva pobeda Paraćinki u sezoni, a dolazi nakon poraza od ekipa Rasa i Proletera.

Generalno, dobro smo odigrali utakmicu, presing je bio tokom cele utakmice, jer su oni malo slabiji tehnički, tako da iskoristili smo tu našu prednost koju imamo. Svih 12 igračica s dobile priliku da igraju i mislim da se svaka upisala. Generalno, dobra utakmica za nas.

rekao je trener domaćeg tima Dušan Jovanović.

Najefikasnije u OKK Paraćinu bile su kapiten Jovana Radovanović i Lana Marinković sa po 15 poena. Radovanovićeva kaže da psihološki ova pobeda dosta znači timu.

Nakon dva poraza, baš je značila ova pobeda. Očekivale smo pobedu, jer ipak ekipa je dosta slabija i isto je imala 2 poraza kao i mi, tako da smo se sad odvojile od tog dna tabele. Ispoštovale smo sve što smo se dogovorile na treningu, dosta smo se spremale, tako da to je dalo rezultate.

kaže Jovana Radovanović.

U narednom kolu Paraćinke gostuju Radničkom iz Beograda, ekipi koja za sad ima 2 pobede i jedan poraz.

Prošle godine protiv njih jeste bilo tesno, očekujemo da možemo da odigramo ovu utakmicu korektno, malopre smo pričali – pošto nam nisu sve igračice odavde, da probamo da se skupimo za vikend da odradimo dobar trening i da probamo što bolje da se pripremimo za tu utakmicu. Mislim da je to ekipa protiv koje možemo da igramo i protiv koje možemo da tražimo bodove.

kaže trener Dušan Jovanović.

Povezane objave