UG Dečija sreća podelilo Božićne paketiće

 UG Dečija sreća podelilo Božićne paketiće

Više od 40 mališana, dece samohranih roditelja, danas je dobilo paketiće u prostorijama Udruženja samohranih roditelja Dečija sreća. Paketići slatkiša, ali i školski rančevi donacija su nekoliko paraćinskih privrednika, kao i fizičkih lica koja su se odazvala pozivu ovog udruženja.

Odlučili smo da za najradosniji hrišćanski praznik usrećimo mališane pružajući im ljubav i pažnju jer smatramo da im je to najpotrebnije. Time im želimo pokazati da su i oni budućnost i stub našeg društva. Mi smo jedno malo udruženje, ali zahvaljujući divnim ljudima uspeli smo za jako kratak period mnogo toga da postignemo. Ovim putem zahvaljujem se Dejanu Mihajloviću, Paraćinki i Anđelki Pavlović – Anđin dar na donacijama. Zajedničkim snagama smo usrećili mnoge mališane i nadamo se da će im ovaj dan biti u lepom sećanju. Svim građanima opštine Paraćin želimo srećan Božić.

kaže Vanja Jovanović, predsednica Udruženja samohranih roditelja.
foto: V. J.

A da najmlađi Paraćinci ne skidaju osmehe sa lica, potrudili su se Ana iz Zaleđenog kraljevstva i Čejs iz Patrolnih šapa. Animatori su upotpunili prazničnu atmosferu, a prostorijama Udruženja Dečja sreća orila se pesma i igra.

Udruženje Dečija sreća postoji nekoliko meseci, ali već iza sebe ima nekoliko uspešnih aktivnosti. Za decu su organizovani odlasci na Zlatibor i Kopaonik, a podela Božićnih paketića uvod je u, kako najavljuju, još jednu godinu punu akcija pomoći samohranim roditeljima.

Povezane objave