Uhapšena madam iz Jagodine imala više od jedne žrtve podvođenja?

 Uhapšena madam iz Jagodine imala više od jedne žrtve podvođenja?

foto: ilustracija/ pixabay.com

V.S. (35) iz Jagodine uhapšena je nedavno zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo trgovina ljudima, saopštio je MUP. Ona se sumnjiči da je, u prethodnom periodu, zloupotrebila poverenje dvadesetdvogodišnje devojke i primorala je na prostituciju, a novac zadržala za sebe.

Devojka koja nije iz Jagodine ali studira u ovom gradu slučaj je prijavila policiji, međutim, sumnja se da oni nije jedina žrtva podvođenja V.S.

Među devojkama koje su radile za uhapšenu madam su uglavnom tinejdžerke koje su došle na studije jer je njima najlakše manipulisati zbog lošeg materijalnog statusa, rekao je neimenovani izvor za portal Nova.rs.

U tekstu se navodi da je osumnjičena imala i pomagače, a da su paravan za prostituciju bile usluge poslovne pratnje i masaže nuđene preko društvenih mreža. Madam V. dovodi se i u rodbinsku vezu sa izvesnim političarem koji je hapšen u akciji Sablja, piše Nova.rs.

Sve okolnosti biće istražene tokom sudskog procesa, a na osnovu prijave dvadesetdvogodišnje devojke koja je za sada jedina prijavila V.S.

Povezane objave