UZENEMIRUJUĆE/ Izašla u kafić sa drugaricama, pretučena samo zato što je uzela telefon

 UZENEMIRUJUĆE/ Izašla u kafić sa drugaricama, pretučena samo zato što je uzela telefon

foto: screenshot facebook.com

Dvadesetjednogodišnja Anastasija zadobila je povrede u predelu glave, ispred kafića u Paraćinu gde je sa drugaricama izašla na piće. Oko ponoći, izašla je ispred da pozove taksi kako bi otišle kući i tada zadobija udarac u glavu, od mladića koji je učestvovao u tuči ispred kafića.

Mladić je najverovatnije mislio da će njegova ćerka da snimi incident ili da pozove policiju i onda je udario devojku bez razmišljanja. Ne zna ni ona da li je bio jedan udarac ili više, ali je tako snažno bilo da joj je polomnjena jagodična kost i vilica“ – rekao je Anastasijin otac za Mondo i dodao: Anastasija je dala izjavu u policiji i ispričala im kako se sve odigralo. Voleo bih samo da ovo bude primer svim ljudima da ne treba da budu nasilnici i da ništa nije gore nego kad ne znate da li uopšte smete svoje dete da pustite iz kuće.

foto: screenshot facebook.com

Anastasija živi u Austriji, a u Paraćinu boravi kod bake i deke. Nakon brutalnog nasilja koje je doživela, prevezena je najpre u paraćinsku, a potom u bolnicu u Ćupriji. Prilikom udarca polomljena joj je jagodična kost i vilica. Ušivana joj je usna, a desno oko joj je bilo potpuno modro i zatvoreno.

Na društvenim mrežama pojavila se i informacija da je nasilnik pušten od strane policije, za šta nismo uspeli da dobijemo zvaničnu potvrdu.

screenshot: facebook.com/Mi svi iz Paracina 🙂

Povezane objave