PARAĆINCI OSTVARILI TREĆU POBEDU U NIZU – u Hali sportova savladana Mladost iz Čačka 86:70

 PARAĆINCI OSTVARILI TREĆU POBEDU U NIZU – u Hali sportova savladana Mladost iz Čačka 86:70

Košarkaši KK Paraćina ostvarili su pobedu u 7. kolu Prve regionalne lige ZAPAD B protiv Mladosti iz Čačka- rezultat u paraćinskoj Hali sportova bio je 86:70 u korist domaćina.

Domaći tim bio je desetkovan usled bolesti, te pojedini igrači nisu bili ni na klupi, ali su Paraćinci uspeli da zadrže vođstvo tokom cele utakmice.

Nestalo je malo snage u drugoj četvrtini, cele nedelje smo trenirali polubolesni, 2-3 igrača i trener nisu trenirali 2 treninga od naša tri. Jednostavno, igrali smo sa skraćenom rotacijom i nismo mogli da držimo taj tempo celu utakmicu.

kaže Minja Stojčić, igrač KK Paraćina.

Neki igrači su mi pravo iz kreveta, posle temperature došli na utakmicu da igraju. Neki drugi su na poluvremenu izašli, povraćali, nisu mogli da nastave dalje, znači energetski smo ovu utakmicu bili dosta loši. Prva četvrtina videli ste dok smo imali snage kako to izgleda – bilo je 20 razlike. Da smo mi imali snage, gurali bi kao prošlu utakmicu protiv Mileševca do +40. Ali, sad je tako kako je, dobro je što smo pobedili i prevazišli taj nedostatak energije.

kaže trener domaćeg tima Nenad Vujadinović.

Paraćinski košarkaši sada imaju skor od 4 pobede i 3 poraza i četvrti su na tabeli Prve MRL Zapad B. Sa trona su nedavno skinuli Jagodince nanevši im prvi poraz u sezoni, a u narednom kolu igraće protiv trenutnog lidera KK Plane.

Protiv njih smo ovde izgubili, ali mislim da možemo bolje. Nekako nas uvek uspore, sad ćemo mi da pokušamo da nametnemo svoj tempo od starta i da ostvarimo pobedu.

ističe Stojčić.

Mi jesmo tad izgubili kod kuće, ali nismo izgubili tako što nas je protivnik nadigrao. To je nama prvo kolo bilo i tada smo imali 24 promašena zicera ako se sećate. Znači mi smo kontrolisali utakmicu, mogli smo da je dobijemo, hoću da kažem i nismo bili bez šansi. Ako budemo zdravstveno dobro, idemo da pokušamo da pobedimo Planu i da vratimo tu pobedu.

objasnio je trener domaćeg tima.

Cilj seniorske ekipe KK Paraćina za ovu sezonu je ulazak u plej of lige. Za sada su na polovini puta da to ostvare, a eventualna pobeda u Plani bi im znatno popravila šanse da to ostvare.

Povezane objave