SANITAS KLINIK – vrhunska medicinska ustanova u Jagodini je tu zbog vas!

 SANITAS KLINIK – vrhunska medicinska ustanova u Jagodini je tu zbog vas!

Povedite računa o svom zdravlju! Vrhunska medicinska ustanova u Jagodini je tu zbog vas!

Ukoliko vam je potreban pregled lekara specijaliste, „ Sanitas klinik “ je tu. Ukoliko vam je potrebno lekarsko uverenje bilo koje vrste, „ Sanitas klinik “ je opet tu. 

Konačno ste otkrili vrhunsku medicinsku ustanovu, u kojoj možete da obavite većinu medicinski pregleda. Osim kod specijalista medicine rada i internista, odnosno psihologa i kod specijaliste ginekologije i kardiologije, u „ Sanitas klinik “ možete zakazati i pregled kod oftalmologa, psihijatra, otorinolaringologa, kao i kod neuropsihijatra.

U ovoj medicinskoj ustanovi, koja se nalazi na prvom spratu u ulici Kralja Petra Prvog broj 4 u Jagodini vas očekuju i usluge pregleda zbog izdavanja različitih vrsta lekarskih uverenja. 

Od ponedeljka do petka u periodu od 08 do 20 časova, kao i subotom od 08 do 15 sati su vrata ove medicinske ustanove otvorena za pacijente. Zakazivanje pregleda kod lekara specijaliste za konkretnu oblast medicine se vrši ili elektronskim putem, a na mejl adresu info@sanitasklinik.com ili putem brojeva telefona 060 035 00 86 i 035 82 000 18. 

Bude li se dogodilo da lekar kod koga je pacijent došao na pregled proceni da je potrebna analiza krvi, nema nikakvog razloga za zabrinutost, tim pre što „ Sanitas klinik “ ostvaruje saradnju sa vodećom laboratorijom. Upravo zato će pacijent moći da iskoristi uslugu, koja podrazumeva da će tehničar na licu mesta izvaditi krv i dati uzorak na analizu. U propisanom roku, koji nije dug, pacijent će dobiti rezultate te analize. 

Pregledi kod vrhunskih lekara nikada vam nisu bili dostupniji!

Povezane objave