UG Dečja sreća podelilo školski pribor deci samohranih roditelja

 UG Dečja sreća podelilo školski pribor deci samohranih roditelja

Četrdesetak mališana – dece samohranih roditelja dobilo je danas pakete školskog pribora od UG Dečja sreća, a povod je početak nove školske godine. Iz ovog udruženja samohranih roditelja decu su obradovali sveskama, olovkama, rančevima i ostalim priborom, a ujedno im i priredili mini žurku uz balone i druženje sa Animatorima Paraćin.

Jedna od skorašnjih naših aktivnosti bila je i izlet do Vrnjačke banje gde su roditelji i deca uživali u čarima koje banja pruža. U tom duhu i nastavljamo, a ova akcija podele školskog pribora namenjena je našim mališanima iz porodica koje su nepotpune iz mnogo razloga. Ovo je prilika da im pokažemo da mislimo na njih i ujedno da im poželimo srećan početak školske godine – uz dobro zdravlje i mnogo lepih ocena, a roditeljima da poručimo da nisu sami. Iskoristila bih priliku da se zahvalim Opštini Paraćin, kao i predsedniku opštine Vladimiru Milićeviću što su nam omogućili da realizujemo projekat Nisi sam, kao i donatorima koji su nam pomogli u kupovini školskog pribora.

istakla je Vanja Jovanović, predsednica UG Dečija sreća.

Prilikom podele školskog pribora mališani su igrali i pevali uz dečije pesme i paraćinske animatore, a iz udruženja poručuju da će i dalje osmišljavati akcije koje najmlađim Paraćincima mame osmeh na lice.

Povezane objave