Visoke ambicije Staklara pred početak sezone

 Visoke ambicije Staklara pred početak sezone

Fudbalski klub SFS Borac osvajač je Kupa regiona Istočne Srbije. Paraćinski fudbaleri do pehara su došli ubedljivom pobedom nad ekipom Alakince od čak 7:1.

Prema rečima trenera Zorana Terzića, ambicije tima se ovde ne zaustavljaju, svi željno iščekuju žreb za pretkolo posle kog imaju šansu da zaigraju u Kupu Srbije i postanu jedna od 32 najbolje ekipe u Srbiji.

Mislim da u pretkolu imamo velike šanse zato što se utakmica igra u Paraćinu. Postoji mogućnost da tad igramo sa drugoligašima, tako da mislim da nije velika razlika u kvalitetu i da možemo da ostvarimo povoljan rezultat.

kaže Terzić.

Ekipa Borca će ovogodišnje takmičenje u Zoni Zapad otpočeti u nedelju pred domaćom publikom, kada će ugostiti Jedinstvo iz Kruševca.

Ne znamo mnogo o ovom protivniku jer smo novi u takmičenju, ali ciljevi su jasni. Želimo da se što pre vratimo u Srpsku ligu. Cilj je prvo mesto i sve snage ćemo usmeriti na to.

istakao je trener Staklara i dodao da moraju biti obazrivi u prvoj utakmici, s obzirom na to da u poslednje četiri godine Borac nije dobio prvi meč.

Utakmica na stadionu SFS Borca će u nedelju početi u 11:00 časova.

Povezane objave